За нас

Създадена с много въображение и любов от нас – Наско и Яна – „Предимно Пекарна“ е мястото, където храната е изкуство, начин на живот, както и наша лична философия. Ще ни намерите на номер четиридесет и девет от столичния булевард „Дондуков“, в сърцето на града, където се преплитат знакови и разпознаваеми български културни, административни и туристически зони. „Предимно Пекарна“ е достъпна както за туристи, така и за познатите и приятелите ни от квартала, които искат да се насладят на добрата храна.

Избрахме името „Предимно Пекарна“, тъй като това е пекарната, позволяваща ни да практикуваме и развиваме нашата креативност, умения и знания, в които имаме „предимство“ като майстори пекари. Също така за нас „предимно“ означава и „отличително“, доколкото се отличаваме не само по начина си на работа, но и по вложените труд, качеството на използваните продукти и технологии в приготвянето на храната. В „Предимно Пекарна“ се използват фермерски продукти като масло, мляко, яйца и мед, които позволяват да създадем здравословни храни със свеж и наситен вкус. Важна част от технологичния процес в пекарната е работата с квас, която е бавен и традиционен метод за приготвяне на тестото, като самият квас е отглеждан внимателно при нас в продължение на няколко дни. Предлагаме също така здравословни и естествени храни, съобразени с веганството и суровоядния начин на хранене.

В „Предимно Пекарна“ има кът за консумация на място, както и възможност да направите поръчки за подготвяното от Вас събитие и лично тържество. Тук може да се усамотите с работния си лаптоп или просто да си направите почивка, зареждайки се с енергия и вдъхновение за целия ден. Разбира се, може да дойдете с приятели и добра компания, тъй като хубавата и приготвена с любов храна, има силата да ни обединява и помага да се почувстваме по-близо един до друг. Вкусът на прясно изпечен кроасан, примесен с аромата на току-що смляно кафе, домашно приготвените и здравословни храни, красиво оформените хлебчета, са атмосферата, която ще Ви накара да се почувствате така, както се чувствате вкъщи. Ние вярваме, че вкусът е тайният ключ към сърцето на човека.

Наско и Яна,
създатели на „Предимно Пекарна”

бул. „Княз Александър Дондуков“ 49, 
София, 1000
България